Οι «χρυσές δουλειές» του Pornhub με τον κορονοϊό

Η εξάπλωση της πανδημίας και η εκτόξευση της πορνογραφίας.

Λένε πως μετά την καραντίνα, διαζύγια και εγκυμοσύνες θα εκτοξευτούν. Αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος, διότι ο εγκλεισμός στο σπίτι δεν σημαίνει απαγόρευση της εκτόνωσης. Είτε αυτό μπορεί να συμβεί μέσω της γυμναστικής, είτε με άλλους εναλλακτικούς τρόπους αναφορικά με την σεξουαλικότητα.
Και φυσικά εκεί μπαίνει στο παιχνίδι η πορνογραφία. Το Pornhub ανακοίνωσε την εκτόξευση της επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα του στην εποχή της καραντίνας, με το ποσοστό αύξησης για την 17η Μαρτίου να αγγίζει το 11.6%.
Η μεγαλύτερη ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου έχει ανακοινώσει ήδη πως προσφέρει δωρεάν το premium περιεχόμενό της στους χρήστες της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Γαλλίας και εκείνοι τίμησαν δεόντως αυτό το δώρο. Η επισκεψιμότητα στην Ιταλία αυξήθηκε κατά 57%, στην Ισπανία στο 61% ενώ οι Γάλλοι έμειναν στο 38%.
«Τα εντυπωσιακά νούμερα καταδεικνύουν ότι οι άνθρωποι σε όλη την Ευρώπη ήταν ευτυχείς με το να έχουν περισπασμούς ενώ βρίσκονται σε καραντίνα», αναφέρουν οι ιθύνοντες του ιστότοπου ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τα έσοδα του Μαρτίου θα δοθούν σε νοσοκομεία των 3 χωρών που έχουν πληγεί περισσότερο από την έξαρση της πανδημίας.
Τέλος, οι Σλοβάκοι είναι εκείνοι που έχουν αναζητήσει περισσότερο περιεχόμενο σχετικά με τον κορονοϊό, με τους Έλληνες να μην συγκινούμαστε και τόσο. Αναλυτικά ο χάρτης:
loading...

No comments

Powered by Blogger.